Lissabon by night (almost) - 22 januari 2012 


Nadat de taxichauffeur met moeite mijn hotel gevonden had (Flamingo), ik ingecheckt en wel was, ging ik gauw, voor het helemaal donker zou worden, op verkenningstocht. Volgend jaar gaat de solaarreis overigens naar Bretagne, en boek ik weer via budgetplaces. Helaas zit die niet in mijn adverteerdersbestand  ha ha. Cheaptickets echter wel, waar ik mijn budgetvliegtickets geboekt heb, die vind je bovenaan deze pagina.

ik kijk, vooral in de stad, graag naar boven

Hier de etalage van de eerste en enige winkel die ik aangedaan heb, open op zondagmiddag, en in de winkel twee Fatima Mariaatjes aangeschaft voor de Sacred Collections van M1 & mijzelf.  Het derde tegeltje van rechts boven met dat gekleurde haantje heb ik al, gekocht op een andere solaarreis naar Madeira en het siert de Moonlodgemuur:-)

Lissabon houdt wel van standbeelden, dit is een flink hoge

Aan de overkant van het plein ontwaar ik in de verte iets wat op een kerk op een heuvel lijkt, en besluit dat dat best wel eens een goede locatie voor mijn solaarrelocatie zou kunnen zijn.. Het bleek, toen ik er op dat moment was uiteindelijk, in werkelijkheid geen kerk te zijn:-)

Na  de smoking breakop het kleurrijke bankje deze straat hieronder weer in terug naar het hotel en dat was dan dat voor deze dag.

1) Wil je een gratis lot in de vriendenloterij? tik deze code in 33397442 op www.vriendenloterij.nl/gratislot 

2) Dit hieronder is weer eens een petitie die ik getekend heb, ik hoef het woord vrijheid maar te horen of ik spring op:-), een petitie tegen onzalige plannen anti internetvrijheid

Inlezen:
https://www.bof.nl/2012/01/26/video-verhef-je-stem-tegen-acta/

Petitie:

http://petities.nl/petitie/verwerpen-acta-verdrag

 terug naar de indexpagina - volgende wandeling.

Make a Free Website with Yola.