Sterrensjamaanroute- Wernhout (NL):
.
Maria Labyrint & Naturaplants zaterdag 28 juni 2014
.
.
Wernhout is een gebied van boomkwekers, wist Hugo de volgende dag te vertellen.Een er van is heldervoelend, en heeft bij familie aan de overkant van zijn Naturaplants bedrijf vanaf 2007 een labyrint aangelegd, nadat hij het model van een graancirkel op de grond getekend had. Het labyrint bevat 30.000 ton aan marmer. Wat een werk zeg. Maar wij begonnen in het bomenlaantje vandaag.
.
.
Het bomenlaantje bestaat uit allemaal sequoia's en er ligt stro op de grond, een prachtig gezicht.
.
.
geweldig: die instructies.
.
.
Aan de buitenkant stonden prachtige bloemenzee├źn.
.
.
Het bankje waar ik de meeste energie voelde zat niet lekker om te mediteren, maar het bankje helemaal aan het eind voldeed wel.
.
.
Na de weldadige energie te hebben ervaren van de sequioa's, gingen we naar het labyrint, de schoenen moesten uit. (Eventueel hebben ze binnen sloffen, las ik later).
.
.
Het labyrint is gelegd volgens het model in de kathedraal van Chartres. We volgden het aangewezen pad in stilte, elk op een andere baan, omdat we niet op hetzelfde moment begonnen.
.
.
Inmiddels was er nog een derde persoon bijgekomen.
.
.
de instructies las ik pas toen ik het labyrint al gelopen had. Binnen stond gratis kruidenthee op ons  te wachten. Ik ga op een bankje buiten zitten ermee, en zie opeens dat de marmeren tafels in keurige opstelling staan voor een lezing..
.
.
de energie was er heel hoog. In mijn hoofd had ik al meteen een workshop gepland hier. Toen ik de eigenaresse, die dol was op Anastia's boeken, sprak,  vroeg ik of het te huur was. Maar nee te huur was het niet, alles was hier gratis. Ze aarzelde echter wel als ik hier met een hele groep zou komen. Later hoorde ik van de naturaplants man, die ook aarzelde toen ik er over begon, dat het labyrint bedoeld was tot inkeer en bezinning. Emeen zei, dat ik hier een prachtige sterrensjamaanwalk kon doen, 1-op-1, gewoon eerst het labyrinth, en dan met horoscoop en al het bomenlaantje induiken. Aldus had ik diezelfde avond al mijn eerste cliente daarvoor, die ik  inmiddels de link voor  de verhalen van de sterrensjamaanwalks heb opgestuurd, maar er gaat geen verslag van komen, want ze wil niet op de foto:-) Dus ik heb een aanbieding: wil je een sterrensjamaanwandeling-consult op deze locatie in Wernhout (je kunt gewoon bij mij in de Moonlodge komen dan) met publicatie van een volgend hoofdstuk ? Dan kost het je 20,00 euro. Maar je bent ook welkom zonder hoofdstuk van het  boek in wording, dan kost het 50,00 euro, nog steeds goedkoper dan een gewoon consult. :-)
.
.
er stond ook nog een zelfgebouwd insectenhotel te pronken, 5 sterren natuurlijk. En terwijl wij met de eigenaresse babbelden, nam Emtwee het er even van, helemaal uitgeput van het labyrint:-)
.
.
daarna brengen we een bezoek aan Naturaplants, waar de heldervoelende kweker planten op naam persoonlijk uitzoekt.
.
.
En dit is de plant die de heldervoelende bomenkweker speciaal voor Leontine uitzocht.
Op naar onze volgende pelgrimage!
.
.
.
En aangezien Emeen nu ook een labyrint in haar tuin wil, heb ik hier een ietwat eenvoudiger model: het hart-labyrint.
.
..
  
Make a Free Website with Yola.