NIEUW BOS: HAARWEGVERKENNING DEEL 2, dinsdag 2 april 2013
De tweede Haarwegverkenningsroute was een toevallige ontdekking. We konden namelijk het weggetje dat ik gegoogled had niet vinden. Moeders ontdekte toen een soortement pad, wat een Nieuw Aangelegd Bos bleek te zijn.
Alhoewel er vreselijke wind had gestaan in de ochtend, liep het heerlijk in de zon met weinig wind in dit nieuwe bosje
kijk, zo heb je een foto met uitzicht op een donker stuk, en zo heb je een foto vanuit het donkere stuk met uitzicht op licht.
Toen ik in het licht kwam had moeders een bankje met bijbehorende kikkervijver ontdekt waar we even lekker in de zon gingen zitten
Gelukkig nog steeds geen chemtrails, wel grappige schapenwolkjes aan de hemel
Uiteindelijk draaien we weer om als we merken dat de weg gewoon weer op de Haarweg uitkomt. Bij de vijver doet J2 zich tegoed aan kikkerdrilwater
We slaan het bankje dit keer over en rechts sta ik tegen een boom aan en kijk omhoog
 
Deze heb ik in Belgiƫ waar ik inmiddels weer ben, en valt ongelooflijk tegen bij de eerste keer drinken, vooral als je Chai thee verwacht (er staat Chai Classic) op. Maar als je vieze thee verwacht bij je maaltje, dan valt deze wel mee, in ieder geval drinkbaar. Ik heb ook nog een lekkere thee van hen hier. Die volgt:-)
Profiteer van gratis verzending bij bonprix met vouchercode: 14658
en even kijken wat de Speurders vandaag voor ons in de aanbieding hebben, oh, nog steeds die stomme ring, maar ook een 4 daags verblijf in het Sauerland voor 49 euro. Met wandelgebieden. Zou je daar honden mogen meenemen?

terug naar de index - volgende wandeling
.

.
Make a Free Website with Yola.