Oude Borculoseweg, donderdag 11 april 2014
.
.
Ik had besloten de Oude Borculoseweg naar rechts opnieuw uit te proberen, al was het maar dat jeetwee dan zonder leiband kon lopen. En viel me die route vandaag opeens mee! Mogelijk omdat ik geen verwachtingen had, of geen hoge verwachtingen, en dan is alles opeens altijd veel mooier. We zouden elke dag zonder verwachtingen moeten zijn...
.
.
dat spul links is al in een groene smoothie gegaan. Rechts een rustieke boerderij die ik mooi vind.
.
.
Dan tref ik ook nog even wat groente aan, wat goed uitkwam, want bij de supermarkt in Vorden waar ik voor die tijd geweest was , had ik niet kunnen slagen wat dat betreft.
.
.
En daar hebben we het eerste look-zonder-look van het jaar, rechts: longkruid, het is voor het eerst dat ik het in het wild tegenkom, behalve dan op de gronden van het Missiehuis in Scheut.
.
.
Dan treffen we zo waar een bankje aan op de kruising Oude Borculoseweg/Enzerinckweg. En terwijl jeetwee gelukkig niets in de gaten heeft:
.
.
zie ik dus een konijn de weg over huppelen.Daarna maar eens verder aan de wandel, we gaan op de kruising rechtsaf.
.
.
Dan komen we bij de lokale houtvoorziening aan, en weet je, als je geen vuurtjes stookt of een houtkacheltje hebt, maar wel creatief bent en kids hebt, kun je net als Mona altijd nog deze mooie dingen maken:
.
gaaf he?
.
.
na verloop van tijd gaan we hier links het bos in.
.
.
waar we na verloop van tijd weer naar links gingen:
.
.
en waar we na verloop van tijd..
.
.
en enig geblaf van jeetwee die vast een monster zag, we vanzelf weer op de Oude Borculoseweg uitkwamen.
.
.
en waar we na verloop van tijd vanzelf weer bij hetzelfde bankje uitkwamen waar de oogst en de buit even gefotografeerd werd.
.
.
daarna ging het huiswaarts, ik op de weg, jeetwee op konijnenjacht in het bos ernaast, maar het konijn was hem te slim af.
.
.
je kunt sommige groenten laten hergroeien, moet je kijken: klik hier
.
.
Je zal het maar net nodig hebben: een hartstikke duur, maar wel uitschuifbaar windscherm. Op Marktplaats vandaag.
.

..
  
Make a Free Website with Yola.