Priesterinkdijk, Halle, woensdag 19 juni 2013
Nadat Jantine, die zowat in Duitsland woont, zowat dan, voortvarend bezig was geweest met haar Maan in Ram om mijn overkapping schoon te spuiten met een blits apparaat, gingen we aan de wandel. Ik besloot weer eens naar Duitsland te gaan en dus reden we samen naar een plek die we op de kaart dan wel op google gezien hadden en dat vanuit de lucht wel wat leek.
aangezien het in werkelijkheid niet veel werd, en ik de google kaart daarna nog eens bekijk, geloof ik dat we rechtdoor hadden gemoeten met waar mijn autootje staat ipv linksaf de Priesterinkdijk op wat we nu doen. Wel een mooie naam, priesterinkdijk.
de camera mag ook wel eens een oppoetsbeurt hebben, ik hoop dat ik dat voor de volgende wandelingen gedaan heb, want ik zie het dus nu pas en het is inmiddels 2 juli en al vele wandelingen verder, we will see. Ik pluk hoe dan ook hier nog steeds vlierbloesem.
toen we aan het eind van het pad kwamen  stond er een bankje om de hoek waar we even pauzeerden alvorens weer om te keren en het recht toe recht aan bosweggetje weer terug te gaan.
op die terugweg doen we nog even De Lijsterbeservaring, elk aan 1 kant van de weg. En al zwevend wandelen we terug naar onze auto's. Ik ging daarna naar Duitsland. Op dezelfde dag als dat ik de vorige keer in Duitsland was, met die wandeling met die hongerige vogeltjes bij het restaurant gebeurde me iets heel bijzonders, vind ik zelf dan:
Kijk, dit is het raam op mijn kantoor, waar Jantine de ochtend van deze priesterlijke wandeling nog uit had gehangen. En wat zie ik opeens verschijnen achter het raam op die takken??
het zal wel een buizerd zijn omdat deze steeds veelvuldiger voorkomen, maar al googelend kan het net zo goed een havik zijn. Hij had echter wel de afmetingen van een buizerd.

aanvulling: het is vermoedelijk een SPERWER
hier begon hij me denk ik in de gaten te krijgen.  En vliegt daarna weg.
.


.
Make a Free Website with Yola.