Met Pruttele in Lettele, dinsdag 12 juli, stralend weer

Het kaartje komt van route 366 toen we op 25 oktober 2010 voor het eerst hier wandelden (M1, m2 en ik) en besloten hier een Hemel & Aarde walkshop te houden (zie wandeling morgen!). Vandaag moest er even geoefend worden, of we de route nog wel kenden, we begonnen nu bij de picknickbankjesparkeerplaats . M1 was opassmoeder voor Pruttele, een aristocratisch designhondje, dat mij inmiddels ""gedoogde"" maar meer ook niet:-)

Het werd dus een hondenrijke wandeling. Deze snoeshaan hieronder kwamen we ook nog tegen en mochten we fotograferen en zelfs op de website zetten, helaas zit die vlek nog steeds op mijn lens zie ik wel. 

Terwijl die snoeshaan langskwam, moesten M2 en Pruttele even in veiligheid worden gebracht:

We komen over het bruggetje (zie routekaartje) en worden getroffen door de pracht an bloeiende wilgenroosjes

We lopen vervolgens over een stkje grintpad, een mooi weggetje vind ik zelf, langs de mais, dus vol goede energie.

Onderweg had er een boer hard gehooid. Zo te zien

Terwijl Pruttel zich daar te goed voor voelt, had M2 zin in het slootje, zijn tong hing vanwege de hitte toch al op de grond, dus hij kon zich hier even laven. Op de oever treft M1 nog een rivierkreeftje waar ik zo van walgde dat ik hem niet eens gefotografeerd werd. Morsdood hoor.  Maar dan weet je waar je wezen moet als je rivierkreeftjes wilt vangen voor je dagelijkse maaltje.

Na dertig minuten zijn we bij een bankje

Dan slaan we het pad in waar het allemaal om draait bij deze wandeling , We lopen het hele pad door, en trippen zowat door de hoge energie

Het werd daarna de hoogste tijd om even grove den aan te doen, de verbinder tussen hemel en aarde, die je grondt als je dat nodig hebt. Bij mij maakte het de energie alleen maar sterker, beiden hadden we het gevoel allerlei boomgeesten om ons heen te hebben terwijl we langzaam, heel langzaam teruglopen naar de parking.

Vlak tegenover de parking tref ik nog een leuk jong beest en vertel hem dat ik morgen weer langs kom. De volgende dag bleek hij me compleet te negeren, maar toch heeft hij nu de koeienfoto''s pagina gehaald:-)

Tot slot proberen we het picknickbankje nog even uit

Make a Free Website with Yola.