Ravensweerdweg, Gorssel, maandag 23 december 2013
.
.
Op de vrijdag voor de kerst hielden Suze & ik kerstverkoop voor de bloemenwinkel in het centrum van Gorssel. De voorbijgangers keurden onze creaties geen blik waardig en konden soms met hun neus onder de tafel gevonden worden voor de kerststukjes... dus..
probeerde ik het de maandag erop nog een keer. Ik had al snel door dat er geen verbetering was bij het koopgedrag der Gorsselnaren, dus besloot ik maar met emtwee aan de wandel te gaan, emeen pastte wel op mijn dennenappels:-)
.
De zon was aardig verdwenen onder het door chemtrails aangelegde wolkendek (ik was echt laaiend), en ik parkeerde waar het niet mocht, maar vroeg de tractoreigenaar om toestemming. Het mocht.
.

we gingen de hoek om en ik kijk nog even achterom naar de tractor en het autootje. Het was knap koud.
.
.
Het waaide hier namelijk nog al, zo dicht bij de IJssel...
.
.
Even een boompje raadplegen of hij alle dennenappels niet even kon verkopen. Hij gaf geen sjoege.
.
.
Zelfs met de zon was er maar een koude wind.
.
.
er was ook geen haar op mijn hoofd die er aan dacht om de handen uit mijn jaszakken te halen, bloot te stellen aan de wind om eventueel nog rozenbottels te plukken.
.
.
emtwee had er genoeg van, hij wou weer naar huis. Veels te koud.
.
.
Maar ik wou perse nog even naar het eind van de weg, alwaar een bankje stond. Veels te koud daarvoor, dus dan maar terug.
.
.
Emtwee en ik communiceren als de beste, op de rechterfoto zegt hij: Komt er nog wat van? Hij vond dat ik te meditatief langzaam terug liep zie je.
.
.

Helemaal links hierboven aan zie je het autootje al waar emtwee als een speer naar toe rent en al minstens drie keer om heen gehold is voor ik er eindelijk aan kwam.
.
maar even opwarmen dan met dit allermooiste lied van Leonard Cohen
terug naar de indexpagina - volgende wandeling - vorige wandeling met de ho'óponopono song

Quote van Succesboeken (uitgever van onderstaand boek):

ZIJ DIE ACHTER DE KUDDE AANLOPEN, LOPEN ALTIJD IN DE STRONT.
  
Make a Free Website with Yola.