Reeoordweg, dinsdag 22 maart 2014
.

ik werd op de camera vastgelegd toen ik jeetwee op kwam halen die als de wiedeweerga in de auto sprong.

.
De route van vandaag werd veroorzaakt door een omleiding vanwege snoeiwerk en aldus
.
.
parkeerde ik op de hoek van de Mosselseweg & de Reeoordweg.
.
.
Jeetwee gedroeg zich alsof 't ie in geen tien dagen uit geweest was, hij rende door de weilanden, links, rechts en overal.
.
.
verder was het prachtig zonnig weer, we gingen het fietspad naar links in hierboven.
.
.
Hier heb ik wat van geplukt, ik heb ooit eens uitgevonden wat dit was voor plantje met roze bloemetjes, maar ben het al lang weer kwijt en kon het niet zo gauw terug vinden in mijn kruidenboeken.
(Naschrift: het bleek WILDE POSTELEIN te zijn)
.
.
Als we het fietspad weer uit zijn, zie ik aan de rechterkant van de weg een bospaadje wat me nog nooit eerder opgevallen was en het leidt naar een watertje wat ik op de Google maps al eerder gespot had en nooit had kunnen vinden!
.
.
Linksom gaat er een leuk paadje langs.
.
.
het spiegelbeeld rechts in de vijver verraadt dat er een huis staat bij het meertje, er staan er trouwens twee.
.
Het weggetje komt weer terug op de Ree-
oordweg, waar ik ineens fietsers hoor en verwoed probeer Jeetwee aan de lijn te krijgen. Het lukt niet en terwijl ik denk dat'ie aangereden wordt blijk ik door die fietsers gefotografeerd te zijn!
.
Welnu, wat bleek? Het waren mevrouw Appeltaart en mevrouw moeders, die op de fiets helemaal heen en weer van Ruurlo naar Zutphen gingen... de hele reden waarom ik jeetwee een half dagje meenam. Jeetwee had het nakijken, ik moest hem een poosje aan de riem houden, anders was hij achter ze aangerend.
.
.
we gaan maar eens even een bankje opzoeken. Jeetwee blijft kijken in de richting van waar de fiets-sterren heen waren gegaan, alsof ze elk moment terug zouden komen. Mooi niet dus.
.
.
het bankje met het bordje Zet Oe Efkes (ga efkes zitten), was een esthetische doorn in het oog. Foto #22 laat brem zien, maar foto#22 of niet, de brem deed het niet goed vandaag. Qua energieuitstraling.
.
.
de bordjes bij de zijpaadjes lieten met zulke grote koeieletters zien dat HONDEN AAN DE LIJN MOESTEN, dat ik er zelfs niet in durfde, want jeetwee was inmiddels wel weer van de lijn af. Er komt een beter bankje aan.
.
.
En zelfs daar kijkt jeetwee hoopvol, maar tevergeefs, in de richting van waar de fietssterren heen waren gefietst.
.
.
Op het kruispunt (mijn eindpunt, waar ik weer omkeer) lees ik dat de fietssterren 19.1 km moeten afleggen om binnendoor van Ruurlo naar Zutphen te komen.
.
.
Nadat we het Geen Gezicht-ritueel gehad hebben keren we maar eens naar huis terug.
.

Youtube video┬┤s direct online naar MP3 converteren: KLIK HIER

..
  
Make a Free Website with Yola.