SILBERBACH, Teutoburgerwald, dinsdag 24 juli 2012

de Parking bij de Silberbachmuehle, entree 2 euro, met naastgelegen Silberbach en werkelijk schitterende Silberbachroute die dan ook behoorlijk druk bezocht werd.  Mignon heeft dan ook al snel aanspraak, de overigens best leuke meneer had zin in een duitstalig kletspraatje, tot Mignon er genoeg van heeft en hem alleen verder laat gaan.  Ik stond al die tijd tegen een Eik aan te kletsen (waarover meer in Het Boek).

 Deze eik,  die wel mega energietrillingen gaf, maar die ik of verkeerd interpreteerde, of deze Eik verstond eenvoudigweg geen Nederlands. 

Schoen is est hier nicht?

Wat denk je, zal ik een nieuwe pagina "hoofdstuk 4" maken speciaal met foto's van bomen met bizarre of mooie wortelformaties, nu Pluto in Steenbok ons allemaal doet wortelen waar we thuishoren?  Laat ik het maar doen...

In Tibet zijn speciale projecten waar ze zilverschoon planten voor de armere Tibetanen omdat de wortel een heel smakelijke groente oplevert, ik moet bekennen dat ik er nog nooit eentje uitgegraven heb om te proberen, maar wie weet...  zo vaak kom ik zilverschoon nou ook weer niet tegen en als ik het tegenkom heb ik geen schepje bij me om iets uit te graven:-)

dan komen we bij de Leraarsboom met vlak daarachter ons filosofische meditatiebankje, waar les 4 ontstond van het boek. De link volgt onderaan.

 we lopen weer eens verder

aan de overkant van het water het weggetje waar we terug zouden gaan, tot we de rivier moesten oversteken, (avontuur, zou Annemie zeggen)

Als M1 zo'n eind vooruit loopt als hieronder, kun je er donder op zeggen dat we aan het stijgen (lees bergbeklimmen) zijn en aangezien zij wel maar ik geen steengeit ben loop ik dus altijd ernstig achter. Rechts zwaait ze me al in de verte toe. 

een zendmast midden in de natuur! Gemaakt van een echte spar, gemaakt door de natuur zelf. Er stonden er trouwens drie naast elkaar.  Uiteraard is het een zendmast met een andere frequentie dan die van de gemiddelde stalen zendmasten tegenwoordig in de wereld. Deze zendt genezende energie uit, de andere ziekmakende. Ik heb inmiddels een nieuwe sterrensjamanenopdracht kregen, en wel, wat de bomen vinden van al die stalen zendmast straling. Er is best het nodige te vinden op het internet dat er bomen wegkwijnen daardoor, maar ik zal het ze zelf eens diepgaand gaan vragen, wat ze er echt van vinden.

dan hier mijn allerlaatste foto van het duitse teutjesburgerwoud anno 2012 want mijn memory card was volgelopen. Het is tevens het ongevere eindpunt van de heenwandeling, hierna gaan we een bruggetje over om weer terug te gaan. Hierna zijn ook alle foto's van M1.

al weer een eind op die terugweg moeten we de Silberbach over. M2 durfde eerst helemaal niet. De 5 mensen achter ons aan wilden hem eventueel wel dragen, maar opeens vatte hij moed, per slot wilde hij ook niet alleen achterblijven aan de andere kant. 

aan het eind van de wandeling was het wel etenstijd, ik heb gesmikkeld van een salade met vers zelfgerookte forel, gevangen in de vijver erachter waar we inderdaad heel veel forel zagen zwemmen. 

terug in het hotel ging ik verder met mijn sterrensjamanenboek. Het hoofdstuk wat bij deze wandeling hoort kun je hier lezen, opnieuw, je krijgt een advertentie te zien die je rechts bovenaan kunt wegklikken als er skip ad komt te staan. Per slot moet het boek iets opleveren. Hoofdstuk 1 leverde tot nu toe 2 cent op ha ha, van 14 mensen die durfden door te klikken. Of ze het gelezen hebben weet ik niet en of ze het wat vonden of juist helemaal niet, weet ik ook nog niet, maar ik vind het zelf veel te leuk om te doen, dus we gaan gewoon door:-)

hier nog een educatieve video over dat teuterburgerwoudvolkje en de Irminsul en laat ik voor de verandering eens een Belgische advertentie eronder plaatsen die volgens mij ook in Nederland levert.

terug naar de index - volgende wandeling 

De leuke tuinwinkel (BE/NL) is verhuisd naar de shopping pagina

.


.

Make a Free Website with Yola.