Techno-Eik te Brasschaat, zaterdag 15 oktober, 3,5 uur of zo....

Het was een prachtige week geweest, met mooi weer, en ik was al twee keer op de lokale hei geweest, maar de batterij in mijn camera liep leeg, (Mars transit in 8)  dus daar gaan we geen verslag van doen. De gemeente hier plant het bovenstaande spul in de bloembakken in de straatjes hier en ik vroeg me af of het soms ijslands mos was, iets wat ik nog nooit gevonden heb in de natuur. Even gegoogled en nee, het was geen ijslands mos. Dat groeit vast alleen in Ijsland dan..

Dit is de ingang naar de lokale hei, ik ging er eens op zoek naar een geschikt plekje voor een boscirkel, maar vond die niet!  Je mag hier namelijk niet van de baan afwijken en de militairen worden steeds strenger met controleren en ik dus maar steeds braver...

Ook in Belgie kunnen ze er wat van met die chemtrails..

Hoe dan ook, op vrijdag had ik mijn computer teruggehaald van de wuustwezelse computerwinkel om hem ontvirust te krijgen, maar het ding bleek gewoon alle virussen nog steeds te bevatten. (Mars transit in 8).  Ik sprak ze er de maandag erop op aan trouwens, en ze waren diep beledigd, maar ja dat is hun probleem.  Ik zat met de gebakken peren, was ten einde raad, en besloot dat het echt de hoogste tijd werd Techno-Eik in Brasschaat eens te bezoeken, Mars transit ging nu naar 9...!! vooropgesteld dat ik de route nog wist. Ik parkeerde in Maria/ter/Heide bij de Goede Vrienden, een leegstaand pand overigens ha ha

Ik geloof dat dit de Luiksedreef is of zo iets maar weet het niet helemaal zeker, op de hoek rechts aan het eind,

staat de begin-eik die ik altijd om de zegen vraag voor de wandeling. Het is een Heel Geruststellende Eik trouwens. 

Hieronder zijn we al weer een heel eind doorgewandeld, en komen bij een of ander bunkertje bij het antitankkanaal uit op een straatje

Ik steek het straatje over en kom op de  Grande Route langs het anti tank kanaal, hier begin ik al  te twijfelen of ik wel goed loop

Kijk, in Vlaanderen hebben ze ook bijenkasten:

en ook eendjes in het water. Ik herken het hier wel overigens, maar niet zo zeer van wandelingen naar Techno-Eik grinnik

Als we een straatje oversteken word ik eigenwijs en in plaats van verder te lopen langs het anti tankkanaal, ga ik het straatje naar rechts in, omdat ik denk dat ik er dan sneller ben..... het was een vriendelijk Vlaams straatje onder een prachtige zon vandaag:, maar het was wel precies de verkeerde kant op:-)

We komen uit bij een kruising tussen het Werverbos

met even verderop de Mishagen en

een betonnen bankje (zeg maar) op de bondgenotenlei. Inmiddels had ik er al een flinke wandeling opzitten en was dus wel toe aan een "bankje".

We gaan het begin van de Mishagen in en komen langs een leuke Ierse kroeg, die op deze prachtige zonnige zaterdagochtend,

echter wel dicht zat:

Na een poosje sla ik toch maar eens een pad naar het bos in, want ik heb genoeg van de gewone weggetjes

maar ook dat liep uit op niks, of liever op een grote bouwput. Merk de chemtrails op in de lucht!

Dan besluit ik rechtstreeks door te lopen langs die Mishagen en kom dan opeens bij de Sionkloosterlaan. Waar ik gewoon rechtsaf had gekund voor het fort van Brasschaat, waar ik wezen moest, maar ik dacht opeens, dit is veel te ver, ik moet terug!

We gaan vervolgens dan maar weer verder langs het antitankkanaal. Als ik even mijn hersens er bij had gehad, had ik kunnen bedenken dat ik dit vanaf het begin beter had kunnen doen, omdat het antitankkanaal gewoon uitkomt op de zg gracht van Fort Brasschaat, waar Techno-Eik op uitkijkt, maar ik ben gewoon nog nooit eerder via deze route naar Techno Eik gegaan, dus ik liep lekker te dwalen vandaag.

Dit vingerhoedskruid is ook de weg kwijt, met name de weg der Seizoenen:

he he, eindelijk, we komen bij de gracht aan

En dit is dus het oude Fort van Brasschaat zelf:

mooi uitzichtje hier niet?

Eindelijk, daar is 't 'ie dan, het doel van mijn missie, Techno-Eik te Brasschaat:-)

Ik leunde eens even lekker tegen hem aan en vroeg hem eerst maar even of hij nog wist dat hij Techno-Eik was. Hij graven in zijn geheugen, Maar Natuurlijk Wist Hij Dat Nog! Inmiddels heb ik geleerd heel concreet te zijn in mijn vragen, dus ik leg Techno Eik de situatie met mijn computer uit. Ik bedankte hem eerst nog voor alle hulp op afstand toen ik andere Eiken moest gebruiken omdat hij niet in de buurt was, vervolgens voor de goede overkomst van mijn nieuwe computertje en het goed installeren, maar toen moest ik de problemen uitleggen. Ik vraag hem heel concreet:

1) Ligt het aan Belgacom dat de verbinding zo traag is of

2) Moet ik  van alles van mijn computer afgooien?

Dan gaat Techno-Eik energetisch op zoek naar Belgacom-Eik. Die kon hij eerst zo gauw niet vinden, want klaarblijkelijk staat Belgacom-Eik ver weg, ik weet in ieder geval ook niet waar. Maar ik kreeg niet de indruk dat het probleem daar gezocht moest worden. Op mijn vraag of ik van alles van mijn computer moest halen zei Techno-Eik behoorlijk resoluut, JA.

Ik had nog iets heilig water uit Limburg bij me, en giet dat op zijn stam als dank, om na een korte pauze de terugweg aan te vangen.

in eerste instantie besluit ik verstandig te zijn en nu gewoon recht toe recht aan langs het anti tankkanaal terug te wandelen, maar ja

toen zag ik na verloop van tijd een bankje aan de weg en die dingen hebben een grote aantrekkingskracht op mij:-)

het heilige water-flesje vulde ik nu opnieuw met water uit een blauw flesje

Er waren wel 5 vliegtuigen tegelijk bezig in de lucht met die chemtrails, wat moet dat eigenlijk wel niet kosten?

Hoe dan ook, ik zag opeens dat de Grande Route doorging aan de andere kant van het antitankkanaal dan waar ik oorspronkelijk van gekomen was, dus ik dacht, dan proberen we die nu eens uit..... en kwam langs moeder Koe, vader Stier, en kind Koe die lekker aan het zonnebaden waren.

En dan, terwijl de Grande Route weer een straatje oversteekt, zie ik ... een bankje! Dat had ik deze keer niet nodig maar is wel interessant voor The Future.

Wederom langs het antitankkanaal met nog wat oud bunkermateriaal

En dan zie ik in de schier eindeloze verte dat dit stuk op de Bredabaan uit gaat komen waar ik In Het Geheel Niet Wezen Moet. 

Mijn nieuwsgierigheid van waar ik uit zou komen had echter wel de overhand, en wat blijkt, ik kom aan de hele andere kant van Maria ter Heide uit dan ik er in gegaan was, niet al te ver van het zg "Dakhuus" (voor het geval ik besluit daar nog eens te parkeren)

Er stond wel een indrukwekkende grijze Beuk waar ik gewichtig met camera even tegen aan ging leunen, want de auto's zoeven hier voorbij en het moet er niet al te vreemd uitzien natuurlijk:-)

we treffen er ook nog een indrukwekkende Plataan, Uranus naast Saturnus dus, maar die stond nogal ver in het struikgewas:

en wat zien we daar, het spook van Maria ter Heide:-)

we nemen na een lange poos, de eerste de beste weg naar links, de Eikendreef of zo iets

en als ik die omweg niet gemaakt had had ik natuurlijk nooit geweten waarom Maria-ter-Heide Maria-ter-Heide heet, maar nu komen we er achter

In tegenstelling tot veel Mariakapelletjes straalde er hier absoluut geen energie van af, maar er stond wel een bankje om even te pauzeren en de tekst in me om te nemen

En eindelijk weet ik weer waar ik ben, ik kom namelijk bij de Begin-Eik uit waar ik in het begin rechtsaf ben gegaan. Hier ga ik linksaf en vind uiteindelijk mijn auto wel weer, nu dik onder het stof want er was iemand met een cementboor bezig of zo en de stofwolken schoten de hele straat op. Ik maakte dat ik weg kwam. 

Eenmaal thuis, deed ik waar Techno/Eik het wel mee eens leek te zijn en mieterde het nodige van mijn computer af, maar het resultaat werd met de minuut bedroevender. Ik gaf het op. Deed mijn laptop aan. En wonder boven wonder kwam daaruit het verlossende woord van Jan en zijn zoon Koert, ik moest dit maar eens proberen 

http://www.bleepingcomputer.com/download/anti-virus/combofix

ik deed het meteen, ik had per slot sinds vandaag Mars t in 9 ,lange wandelingen, zullen we maar zeggen, die nog erg 8e huis achtig aanvoelden trouwens grinnik,  en had met een paar seconden in de gaten dat deze combofix de computer wel eens zou kunnen fixen. En dat heeft het dan ook gedaan, mijn computer is weer helemaal TOP!! Of het aan techno/eik lag weet ik natuurlijk niet, maar hoe dan ook kwam het juiste antwoord dus wel vlak na een bezoekje aan hem ha ha , dus als je ook een virus krijgt wat zelfs je antivursprogramma┬┤s doet blokkeren, combofix de computer dan maar..

Make a Free Website with Yola.