MEDICIJNWIELROUTE MET DE VEERKRACHTSTEEN, zondag 16 juni 2013
Nadat we Cheironisch en Neptunisch geworkshopped hadden, gingen Else, Mirjam en ik op pad om even uit te waaien.
Na de workshopeik op de hoek gegroet te hebben gingen we het paadje in naar het meditatie (of andere zaken-) bankje
dat is en route naar het medicijnwiel, waar ik al lang niet geweest was. Het was de hoogste tijd om te kijken of het nog bestond. Rechts boven de toegangspoort.
en daar ligt ie dan, de steen van de Veerkracht. Maar .... klaarblijkelijk heb ik geen permanent marker gebruikt want de letters Veerkracht stonden er niet meer op. Inmiddels heb ik nieuwe permanent markers aangeschaft want ik heb Else beloofd dat ik hier weer heen ga om de steen opnieuw te markeren. Voorlopig was het dus Weg Veerkracht.. en dat kunnen we niet hebben natuurlijk.
Mirjam voelt de energie eens even, de steen in het midden ligt er nog mooi bij
leuk kleurtje he? Het is maar goed dat de modepolitie hier niet in de bossen loopt. Wij stappen maar eens verder in ieder geval.
een lijsterbeservaring? Het voormalige aardappelveldje staat al weer vol met mais
dan gaan we naar het restaurant, waar het zo druk is dat ze ons vertellen dat we 1,5 uur moeten wachten.  Dus gingen we naar het volgende restaurantje
alwaar we ons voor 11,25 euro pp tegoed hebben gedaan aan vegetarische kroketten, een drankje, en koffie, en ook nog eens heel snel bediend werden!

ik denk, kom, laat ik eens een liedje zoeken over veertjes want ik weet zo 1,2,3 niet wat veerkracht is in het engels, retilience of zo?  Vind ik toch een liedje door Feathers, dat trouwens ook zijn letters kwijt is zogezegd, want het heeft nog geen titel:-)

Bovendien hebben sinds 2010 slechts 18 mensen dit toch wel aardige songetje bekeken, dus misschien worden het nu wat meer, ineens een verdubbeling voor die jongen:-)
.

.
Make a Free Website with Yola.