VENUS TRANSIT WALK woensdagnacht 6 juni 2012

Volkomen zot (of toch niet?) ging bij ons de wekker af om 02.30 uur in de pikdonkere nacht van 6 juni en rende de een naar buiten om vuurtjes aan te steken, de andere rekte zich nog eens uit en de derde voorzag het huis van allerlei leuke kaarsjes zodat de mensen die volkomen zot (of toch niet?) midden in de nacht om 03.00 uur met de auto aankwamen wisten waar ze moesten zijn. Om 03.05 uur zaten we in de meditatie voor het astrologische moment van 3.10 uur: Venus niet alleen transit de Zon in breedte, maar ook in lengte:

Het was lekker warm met twee vuurpotjes en droog (dank je wel Eik).  Ik had onmiddellijk om 3.10 uur door en ik was niet de enige dat de groep groot was, er waren veel meer mensen (zelfs eentje in Hongarije) die met ons meededen en ik denk sommige van jullie ook, en bovendien hadden we "hulp van boven". Ik had het verzoek gekregen van iemand om haar te helpen cq voor haar te mediteren, ik tune in op haar en merk dat ze belaagd wordt door een negatieve entiteit (moet de positie van Lucifer eens opzoeken die ongetwijfeld momenteel conjunct haar Saturnus staat, al deze tijd toch al in Schorpioen hetgeen de kracht van het kwaad (pardon hoor) toch al sterk maakt, dmv angstaanjaging, depressie etc, maar enfijn, ik ontmoet die entiteit direct in het begin van de meditatie, en commandeer hem op te rotten en snel ook, toen viel er een stuk hout van het vuurtje en ik dacht "mooi", dat is geklaard. De vlg. dag  belde ik haar om haar het e.e.a. mee te delen. Ze zegt "en jij denkt dat ik daar niks van gemerkt heb"?"Wel, ik heb in de eerste plaats, zo zei ze, geslapen als een os, en in de tweede plaats stond ik vanmorgen op, helemaal in mijn kracht, voor het eerst sinds lange tijd.

Daar word ik dan stil van. 
Maar goed, het was verder echt een van de beste groepsmeditaties die ik ooit gehad heb en het was het waard om er zo'n middernachtelijk avontuur van te maken.

Na een vrolijk middernachtelijk ontbijt met Indiase soep gingen we, volkomen zot (of toch niet?) gewapend met paraplu's aan de wandel.

De zon was nauwelijks op, het zal iets van 05.30 uur geweest zijn of zo en mijn eerste foto's zijn dan ook niet al te helder. Venus kunnen we al helemaal niet waarnemen, de Zon ook niet dan natuurlijk, want het was bewolkt.

Eindelijk, een bankje:-) Hier houden we een kleine mini-solaarsessie want de dame helemaal links op de foto was jarig. Zo'n solaardag zou ik ook wel willen met zo'n fenomenale nachtelijke meditatie, Venus conjunct de Zon, en een grappige wandeling er achter aan.

We gaan maar eens verder op het pad "waar geen eind aan komt".

ik tref nog een grove den in de knup:

we komen al dichterbij de hei

en nog dichter bij

en dan, het bankje waarvandaan we naar de Zon en Venus hadden willen kijken, de plu's doen het wel goed op de foto

twee personen hebben zelfs het lef om maar zo op het gras te gaan zitten, overigens is de Friesche Plu bij mij blijven liggen... (dan weet je dat ook weer:-)

hieronder:

nee, helaas echt niets te zien. Als het goed is hier een fotogalerij van de Venus transit in andere delen van de wereld:

  http://spaceweather.com/gallery/

we gaan maar eens verder, ik denk dat we om ongeveer 07.30 uur terug waren, een tijdstip waarop de Normale Mens zijn of haar bed uit komt en na een kopske koffie gingen de Vrouwen van Wijsheid allen naar huis, of, naar bed:-)

 OM TAEYA NAMO AH HOOM

OM NAMO TAEYA TAEYA ALLO

ELLO ELLO EVA TAEYA RATE EEHTAR ILLA SATE SATE OM NAMO ELLO GATE

terug naar de indexpagina - volgende wandeling 

.
.

Make a Free Website with Yola.