Visvijver, Baarle-Nassau, zaterdag 10 mei 2014
.
.
Ik wist dat er op de weg naar Baarle-Nassau een Bristol zat, in het gehucht Chaam, naast de Action aldaar, en nadat ik mijn sportschoenen daar had opgehaald die ik online besteld had (dus geen verzendkosten hihi), ging ik door naar een vantevoren gegoogeld weggetje, dat een compleet modderbad bleek te zijn. Ik reed door en stopte bij de eerstvolgende ingang naar wat een wandelpad leek.
.
.
hetgeen het ook was, getuige de bordjes.
.
.
Een bankje had ik nog niet nodig, ik glibberde verder op mijn crocs (geen sportschoenen aan gedaan), op het natte pad.
.
.
Dan zie ik een grote vijver en dacht eerst nog dat het een zwemvijver was.. en ik doe de uitgebloeide bremervaring, hetgeen voor de brem niet uitmaakt, die gaf nog steeds heel veel energie terwijl ik in zijn aura stond.
.
.
Als workshopplekje afgekeurd, al was het maar omdat ik deze hele route afgekeurd heb, een keer maar nooit weer:-)
.
.
er stonden ook nog wel  twee bomen hoor, daar niet van.
.
.
de hondsdraf ben ik aan het drogen thuis.
.
.
waar deze route dan wel weer goed voor was, was voor het plukken van een boeket, ik had wel wat rododendrons mee uit NL voor op de vaas (voor al die kijkers van de Moonlodge), maar ik wist wel dat de tuin in Belgie nu niet veel bloeiends op zou leveren, hetgeen ook zo was.

bananen tegen depressie en constipatie: klik hier. Overigens las ik laatst een artikel dat met name groene bananen goed zijn ipv rijpe, dus die eet ik tegenwoordig door de salades.
..
  
Make a Free Website with Yola.