WILHELMINABOSSEN, Renkum, zaterdag 23 nov. 2013
p.s. er zijn op deze wandeling per ongeluk wat foto's terecht gekomen van de latere kasteel Doorwerth wandeling, het zij zo:-)

.
Als je dit routekaartje zo ziet, is het een godswonder dat we een boswandeling hebben gemaakt hier...
.
Ik stopte dan ook te vroeg, na de les in Doorwerth bij de Wilhelminabossen in Renkum zoals je kunt zien.
.
.
Het was droog, maar daar was dan ook alles mee gezegd, want het was een beetje grauw. Esseen doet rechts een eik na zoals je kunt zien.
.
.
Het pad ging over een veldje met bankjes (te vroeg) en vervolgde  toen richting een voetbalveld (en het was zaterdag... en je weet misschien of misschien helemaal niet, hoe dol ik ben op voetballen, yikes..
.
.
Van het voetbalveld ging het over in een golfbaan, en van de plaats Renkum ging het over naar Heelsum. Maar.. we liepen wel op het Pieterpad, dus mooiere paden zullen ze hier vast niet hebben:-)
.
.
dikke bewolking. Maar, het was droog.
.
.
Esseen had het over hoe ze begonnen was in haar woonplaats de bomen en planten wakker te roepen, allen verbonden met elkaar door de wortels. Ik vertelde haar dat ik ooit begonnen was met het aanleggen van een energetisch "grid" door Amerikaanse Eiken ook door ze daarvoor wakker te roepen en aangezien ik toch niets beters te doen had en er hier voldoende Amerikaanse Eiken stonden, vroeg ik hen of ze ook mee wilden doen. JA!!! ze vonden het gaaf!
.
.
We waren een wandelend echtpaar tegengekomen, de man zei ons dat we dicht bij de DASSENBURCHTEN waren. Als hij nou gewoon gezegd had, loop rechtdoor na de kruising, steek het asfaltweggetje over en dan is het na 3-400 meter, dan waren we er wel gekomen, maar die man was me toch een potje breedvoerig, had het over de weilanden er naast, en hoe je ze in het bos minder makkelijk vindt, en hoe je over het golfterrein terug kon, en hoe je dan langs de paardenwei kwam, enfin, bij de kruising waar we rechtdoor moesten gingen we rechtsaf want ik dacht, dan hebben we dat weiland er tenminste naast. Dus wij zoeken naar dassenburchten op de verkeerde plek...
.
Esseen duikt het bos in om te kijken of die bult aan de achterkant vossenholen had. (Nee.)
.
.
Als de ruiters voorbij zijn zie ik prachtig licht om op een foto te vangen, onder de bomenrij in de verte rechts, maar het is niet zo heel goed gevangengenomen:-)
.
.
zouden dat de dassenburchten zijn? Nee. Dan maar eens het bos in.
.
.
waren dat dan soms de dassenburchten? Nee. Dan maar terug en opeens schiet me, een beetje te laat, te binnen dat die man had gezegd dat we bij die kruising rechtdoor hadden gemoeten. Dat komt er van als je eindeloos uitwijdt, de communicatie vertroebelt erdoor:-)
.
.
na 3/400 meter zien we opeens de asfaltweg in de verte en schiet me weer te binnen dat we die ook nog over moesten steken. We gaven het op en lieten de dassenburchten voor wat het was. We gingen terug. Het pad langs de paardenwei bleek een "klompenpad" te zijn, maar die hebben we ook gelaten voor wat het was.
.
.
we gaan dus gewoon terug.
.
.
Esseen zet ik af bij de bushalte en zelf sukkel ik naar Belgie. Daar aangekomen maak ik meteen een potkacheltje, maar het werkte voor geen meter. De volgende dag vond ik de juiste gereedschappen in de schuur, maar ook die werkt voor geen meter. Ik heb die grotere schroeven van de video niet ,alleen kleintjes, dus die zal ik eens aanschaffen om te kijken of het dan wel werkt. Wist je dat in Belgiƫ "Iedereen" al van Ho'oponopono gehoord heeft?
.
 
Nieuw op de shoppingsite: natuurlijke graanvrije voeding voor hond en kat
..
  
Make a Free Website with Yola.