Windmolenveldweg, donderdag - Uranusdag - 13 februari 2014
.

In mijn daily had ik voor vandaag al aangekondigd dat het een Uranisch dagje zou worden, en wat de natuur betreft, betekent Uranus bliksem of wind, of soms zelfs storm. Vandaag geen bliksem, maar wind des te meer...

We parkeerden op een verlaten parkingkje van een verlaten sportterreintje waar de Wind al op het bordje stond en ik poseer hier even met mijn nieuwe kapsel. (Watermannen zijn echte trendsetters, wist je dat wel?)
.
inmiddels heb ik wel de schaar er even ingezet en twee dagen later opnieuw geposeerd.  (Nu nog een haarverfje kopen want tweekleurig is ook zo afgezaagd).
.
.
Het plan was de weg terug over te steken voor die zandweg aan de overkant, maar het woei zo hard dat we omkeerden en de weg tussen de bomen op de foto rechts namen.
.
.
En wat schetst mijn verbazing? Ik kom op het kruispunt Rommelderdijk/Windmolenveldweg waar ik ook op het Stroetrondje op terecht kwam. We gaan, de wind indachtig, de windmolenveldweg dan toch maar in, want rechtdoor kende ik het al.
.
.
Links zie je de hond nog lekker op het weiland rennen, rechts is iemand bezig het beestje aan de lijn te doen, want er komt een huis aan gelopen. Of zo iets maakte ze er van. Een wandelend huis haha. Nu was ik al eerder op dit stukje geweest en was bij dat huis links af gegaan en ik zei nog dat er niets aan de hand was bij dat huis, geen andere honden of zo, maar het beest moest toch aan de lijn. Deze keer gingen we trouwens niet linksaf, maar rechtdoor na dat wandelende huis.
.
.
Ha, een vierstammige sjamanenberk.
.
.
Die windmolemweg eindigt vervolgens in een taludpad.
.
.
spannend, waar gaan we nu terecht komen?
.
.
amai, dat bleek bij een heus riviertje te zijn.
.
.
waar we dus ook op het talud verder konden.
.
.
Ha, stromend water! En het riviertje bleek de Veengoot te zijn, een kanaaltje dus.
.
.
Aangezien we nu bij "de grote weg" aankomen en besluiten dan maar via die grote weg terug te gaan, voelt jeetwee nu al nattigheid en begint al vast aan zijn ritueel: hij wil verder wandelen langs het talud en helemaal niet langs die grote weg. Waar we trouwens even later vreemde werkzaamheden opmerken (foto # 22).
.
.
Geen idee wat ze daar op een kaalgemaakt veldje aan het doen waren. Rechts komt "De Hoop" in beeld..
.
.
en aldus eindigen we weer waar we begonnen waren. De dag was nog jong, we waren misschien wel wat te vroeg aan de wandel geweest, maar s middags zou het gaan regenen, en dus hebben we de wind maar getrotseerd. Het was verder een fijne wandeling waar een mens dan wel weer echt een frisse neus van krijgt, dat wel.
.
terug naar de indexpagina - volgende wandeling

Toegevoegd aan de sacredwalks shopping pagina: Marktplaats aanbiedingen. Wat is er eigenlijk zo bijzonder aan een NASA traagschuimmatras? 500 euro goedkoper dan normaal? Ik heb nog een gewoon matras in de aanbieding, wel tweedehands, maar wel gratis, Eenpersoons.:-)
.
Youtube video┬┤s direct online naar MP3 converteren: KLIK HIER
..
  
Make a Free Website with Yola.