De healing code wandeling (oorspronkelijk varkensgras), 
.
woensdag 27 augustus 2014
.
.
Het was een prachtige dag. Ik zou met Marie-Ange naar het Marialabyrinth maar en route besloten we naar de Lourdesgrot van Maria te gaan, vlak bij. Oorspronkelijk zou dit ook de varkensgraswandeling worden, maar ook die foto's staan nog op mijn camera. Deze foto's zijn gemaakt met de iphone van Marie-Ange en hadden een heel behoorlijk en handzame grootte:-)

.
we kwamen weer langs mijn vriendje, de Amerikaanse Eik. Maar Marie-Ange keek eens naar boven en zei: dat is geen Amerikaanse eik, het lijkt wel een Japanse Esdoorn. Of dat laatste zo is weet ik niet zeker, maar mijn vriendje blijkt dus in ieder geval een andere nationaliteit te bezitten dan ik dacht, want een Amerikaanse Eik is het dus inderdaad niet!
Jeedrie wist het antwoord: het is een OOSTERSE PLATAAN!!
.
.
Vandaag kwamen we een stel tegen met twee jonge kinderen die de nacht hadden doorgebracht in zo'n waterdruppel en het geweldig hadden gevonden!
.
.
Na het Jezusbeeld, en een bankje in de schaduw, gaan we door het rododendronlaantje achter het Jezusbeeld.
.
.
DE HEALING CODE
(Boekbespreking hier)

Onder de auspiciën van de zon deden wij vervolgens de healing code op dit bankje. Ik deed maar wat met het gebed vooraf, maar Eltwee emailde de tekst ervan:

Ik bid dat alle mij bekende en onbekende negatieve beelden, ongezonde overtuigingen, destructieve cellulaire herinneringen en alle lichamelijke klachten die te maken hebben met ………………………… zullen worden gevonden, geopend en genezen, door mij te vullen met licht, leven en liefde van God

Ik bid ook dat de effectiviteit van deze genezing op zijn minst verhonderdvoudigd mag worden.


Daarvoor hadden we het gehad over de kwestie die gehealed moest worden: oude emoties die  tot fysieke klachten leiden.


1.Geef de kwestie een cijfer van 0 tot 10 (10= het pijnlijkst)

2.Identificeer de gevoelens en/of ongezonde overtuigingen waarmee je euvel verband houdt.

3.Herinneringzoeker: probeer je te herinneren of je hetzelfde al eens eerder in je leven gevoeld hebt, zelfs al was dat onder heel andere omstandigheden.

4.Geef die herinnering ook een cijfer tussen 0 en 10.

5.Zeg het gebed voor genezing en neem er alle kwesties in op die je ben tegengekomen.

6.Doe de healing code waarbij je elke positie zo’n halve minuut volhoudt terwijl je een waarheidsverklaring uitspreekt die ongezonde overtuigingen aanpakt of eentje specifiek gericht op jouw probleem.


1ste positie: brug: boven de neusbrug en precies tussen de wenkbrauwen op het punt waar ze zouden samenkomen als ze doorgegroeid zouden zijn.

2de positie: Strottenhoofd: precies tegenover het strottenhoofd.

3de positie: Kaken: op het laagste punt aan de achterkant van de kaken, aan beide kanten van het hoofd.

4de positie: Slapen: ruim 1 cm boven de slaap en ruim 1 cm naar de achterkant van het hoofd aan beide zijden van het hoofd.

Hiervoor moet je de plaatjes gezien hebben.

Geef je probleem na afloop van de Code opnieuw een cijfer. Wanneer die vroegste of helderste herinnering gedaald is tot een 0 of een 1 kan je verder met de volgende herinnering of kwestie waar je het meeste last van hebt.

Dit laatste vergaten we..:-)

De "waarheidsverklaring" die ik zelf gebruik: (die zijn te vinden op de site van de healing code n.a.v. een test die je doet)

Terwijl ik voor mezelf zorg & genees van de oude emotionele herinneringen en de fysieke klachten die daaruit voortgekomen zijn, leer ik de persoon die ik ben waarderen en liefhebben.


.
Vanaf het bankje hadden we uitzicht op een fabelachtige chemtrailvrije blauwe lucht.
.
.
daarna wandelden we het bos er achter door naar..
.
de Lourdesgrot van Maria waar de zon allemaal rare beelden te zien gaf in het beeldhouwwerk en we de healingcode voor acute problemen deden:

leg je handpalmen tegen elkaar en adem dan 10 keer of 10 seconden diep door open mond in en uit en laat de adem helemaal naar je buik gaan. Terwijl je de genezing van je acute klacht visualiseert.

(Dit heeft te maken met dat bijv. stress ons ademloos maakt en onze zuurstof vermindert, het gaat hier om toevoeging van zuurstof aan het lichaam waardoor de zelfgenezende eigenschappen weer goed op gang komen).
.
.
Tot slot kwam er nog een mailtje binnen:
.
Dit is een... sokkendroger...


.
mevrouw Appeltaart schreef:

Kruiden kun je ook drogen op een wolrek.

Of een lap vitrage die je spant tussen wat blokjes of stokjes.

 

Of, als de kruiden aan de stengels zitten, aan zo'n sokkenwasrekje.

Dit hang je in de wind, niet in de zon.

 

Ook kun je kruiden in een papieren zak doen en die wel in de zon ophangen. Of in een vitragelap die je dichtknoopt en ophangt.

Wel regelmatig even schudden.

 

Ik droog altijd eventjes na in de oven om de kruiden geheel droog te hebben en geen schimmel te krijgen.

 

Inmaakdienst Lizzie.

 
.
Als mevrouw Appeltaart het niet erg vind, ga ik echter door op de ingeslagen sneldroogmethode-weggetjes:-)
.
..
  
Make a Free Website with Yola.